Raklapból készült…

Raklapból bútort vagy kiegészítőt készíteni napjainkban nagy divat! Legyél Te is környezetbarát, és az újrahasznosítás jegyében álmodd újra akár a konyhád, a teraszod, vagy éppen a kerted!

Ha szeretsz barkácsolni, és egyedi dolgokat alkotni, akkor ez a cikk Neked szól! Ráadásul raklapból bútort készíteni igencsak pénztárca barát ötlet, hiszen használt raklaphoz akár már ezer forint alatt is hozzá lehet jutni. Azt azért jó tudni, hogy lesz vele munka bőven! A szálkás felület miatt ugyanis nagyon fontos a felületek alapos átcsiszolása, ami ugyan meglehetősen időigényes, de a végeredményért megéri, hiszem a raklap rengeteg módon alakítható és szinte bármi elkészíthető belőle. Ha pedig megvan a csiszolás, onnantól már csak szögre, fúróra, fűrészre, egy nagy adag kreativitásra, és végül festékre lesz szükségünk.

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hátha kedvet kaptok egy kis barkácsoláshoz!

 

Hálószoba

Natúr színben pont olyan jól mutat a hálóban a raklapokból készült ágy, mint fehérre festve! Egy jól megválasztott kényelmes ágybetéttel pedig olcsó, de tökéletes fekhely varázsolható belőle!

 

Konyha, előszoba, terasz

Raklapból éppúgy készíthető mutatós konyhapult, mint praktikus cipős szekrény vagy asztal a teraszra! Ötletes, praktikus, helytakarékos, és még mutatós is…. Kell ennél több?

 

Terasz, kert

Nemcsak kényelmes, de igen mutatós bútorok készülhetnek a teraszra és a kertbe a raklapokból! Néhány színes párnával és szivaccsal pedig könnyű hangulatossá tenni a kiülőt!

 

Kerti tároló

Személyes kedvencem pedig ez hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon ügyesen elkészített kerti tároló, melyben ahogy látom, még néhány réges-régi fiók is szerepet kapott! Nemcsak praktikus, de végtelenül mutatós is!

Fotók: Pinterest

Megtekintés:(404)