Ötletes tárolás gyerekszobákba

 

Mindannyian szeretjük, ha rend van az életünkben, és természetesen az otthonunkban! Szülőként pedig még inkább törekszünk arra, hogy gyermekeink szobájában is rend legyen! Íme néhány inspiráló ötlet, hogyan vegyük rá a gyerekeket arra, hogy szobájukat ne uralja káosz!

Ez a színes, fakkos tároló tökéletes választás egy kislány szobájába! A kosarak vidámak, élénkek, és elég nagyok ahhoz, hogy a sok-sok játék elférjen bennük.  Azáltal, hogy a gyerekek valódi tároló eszközökben tarthatják a kedvenc játékaikat, valóban ösztönözni tudjuk Őket arra, hogy fenntartsák a rendet a kis birodalmukban.

 

Szeret a gyermeked olvasni? Rengeteg könyve van? Ahelyett, hogy a könyveket az asztal fiókjába rejtenénk, öltöztessük fel velük a falat! Nincs szükség drága képekre, a kedvenc olvasnivalók tökéletes díszei lesznek a gyermekszobának néhány egyszerű kis polc segítségével! Ráadásul a gyerkőc is könnyedén hozzáfér majd a mesékhez. Ez a polc remek módja annak, hogy ne csak olvasásra ösztönözzük a kicsiket, hanem a rendrakás során maguk dekorálhassák a falat a polcra helyezett könyvekkel.

Praktikus és mutatós darab ez a pad és tároló egyben! A színes párnák melegséget és vidámságot sugároznak, és ez a bútordarab tökéletes hely nemcsak pihenésre, de olvasásra vagy akár játékra is! A sok-sok polc pedig rengeteg helyet biztosít a játékoknak, illetve kreativitásra is ösztönzi a szoba kis lakóit, hogy hogyan pakolják el benne az apróságaikat.

Fotók: Pinterest

Megtekintés:(583)